Over ons

Wij zijn uw matchmaker & helpen om uw ambities waar te maken.

Passie VOOR FinancIËN

Vista is een onafhankelijke corporate finance boutique die zijn wortels in België heeft.

Wij verlenen kwalitatief hoogstaand advies aan particulieren en professionelen op het vlak van fusies en overnames, financieringen, herstructureringen en andere strategische zaken.


Vista werd in 2012 opgericht door ervaren corporate finance professionals.

Het is onze bedoeling om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen, ongeacht of het om internationale en/of institutionele investeerders of eigenaars van middelgrote ondernemingen gaat. We werken op grote en kleine transacties, omdat onze focus eerder ligt op de noden van onze klanten dan op de omvang van hun transacties. Ons team van professionals bedient een breed gamma van klanten in alle sectoren en industrieën.

ONZE WAARDEN

Onafhankelijkheid

Wij richten ons enkel op corporate finance. Wij engageren ons om aan onze klanten advies te geven dat onpartijdig is en vrij van tegenstrijdige belangen. Wij zijn onafhankelijk van enige financiële instelling, investeringsfonds of investeerder en trachten steeds om partijen samen te brengen die een meerwaarde voor elkaar betekenen.

Betrokkenheid van de vennoten

Onze vennoten zijn steeds betrokken bij elke transactie, zodat u gegarandeerd service van de beste kwaliteit kan verwachten.

Ethiek

We hanteren de hoogste ethische standaarden en handelen steeds in volledige transparantie naar onze klanten toe.

Kwaliteit en creativiteit

Wij focussen ons op transacties van hoge kwaliteit, vermits het ook voor ons de moeite moet zijn om erin te investeren. We trachten om innovatief en creatief te zijn in het aanreiken van oplossingen voor onze klanten.

Accreditaties

Vista is de exclusieve verdeler van VALUTICO software in België. Ben je professioneel bezig met waarderingen? Valutico is de state-of-the-art cloud software voor waarderingen en vertrouwt op hoogkwalitatieve data van de beste financiële data providers. Contacteer ons voor een demo en wij laten je zien hoe Valutico je helpt bij het opmaken van een waarderingsrapport.

Vista Capital Advisors maakt deel uit van het internationale M&A netwerk Pandea. Pandea Global M&A is een wereldwijd netwerk van geselecteerde onafhankelijke firma's met een primaire focus op het ontstaan en uitvoeren van M & A-activiteiten in het middensegment. De aangesloten firma's zijn actief in 20 landen, waaronder het VK, de VS, Australië, Canada, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, België, Nederland, Polen, Zweden en Ierland.

Vista is geaccrediteerd listing-sponsor op Euronext Brussels Growth.

Voor het vijfde jaar op rij werd Vista Capital Advisors “sterk aanbevolen” in de ranglijst 2023 Leaders League voor M&A adviseurs in België. Vista is vereerd om te worden vermeld tussen de grootste investeringsbanken in België, als niche-boetiek voor fusies en overnames op maat van kleinere KMO's. Bekijk de 'leaders table' door op deze link te klikken .