page_pic3.jpg

Ongeacht of u een industriële of financiële investeerder bent die zijn belang in een portefeuillebedrijf wenst te verkopen, of een succesvolle ondernemer die de vruchten van zijn ongebreidelde inspanningen wil plukken, wij kunnen u bijstaan en adviseren bij de verkoop van uw bedrijf.

Of misschien heeft u, als middelgroot bedrijf dat een nieuwe investeerder of groeikapitaal wil aantrekken, nood aan advies en bijstand in het kader van het aantrekken en struktureren van een dergelijke investering.

Onze adviesverlening inzake verkoop-transacties garandeert een vlot en professioneel proces dat de dagelijkse business van onze klanten niet verstoort en dat de inspanningen voor de verkopers beperkt.

We begeleiden u doorheen het ganse proces: van de waardering van uw vennootschap naar de identifikatie van de meest geschikte koper tot de succesvolle afronding van de transaktie.

Eveneens kunnen wij, indien u een internationale onderneming bent of een investeerder die aktief wenst te worden op de Belgische markt, interessante investeringsopportuniteiten aanbrengen op basis van onze marktkennis.

Als adviseurs bij koop-transacties identificeren, analyseren en kontakteren wij geschikte doelvennootschappen, wij onderhandelen en struktureren de transaktie en wij zorgen voor financiering.