page_pic2.jpg

Philippe Jadoul is Master in de Rechten, Master in Corporate Finance (Vlerick Leuven Gent Management School) en heeft een MBA van Purdue University (US) en TiasNimbas Business School (Tilburg, Nederland).
Als zakenadvocaat bij vooraanstaande advocatenkantoren (Clifford Chance en Altius), heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in M&A, private equity en vennootschapstransakties.
Philippe is eveneens aandeelhouder en CEO van Vialegis, martktleider in Belgie inzake rekrutering van juristen, en bestuurder van verscheidene vennootschappen en verenigingen.
GSM: +32.475.42.71.77
Email: pja@vistacapital.be

  

Gunter Vanden Neucker is Master in Economie en Master in Corporate Finance (Vlerick Leuven Gent Management School), en bezit een CFA-certificaat.
Gunter heeft in senior finance posities gewerkt in verschillende internationale ondernemingen, was M&A-direkteur bij Alliance en algemeen direkteur bij M&A-kantoor Alpha Investment Services. Hij heeft gewerkt op verschillende private en publieke aandelen- en obligatietransakties.

GSM: +32.476.91.61.64
Email: gvn@vistacapital.be

  

 

Werner Poot is Master in Chemical Engineering en Master in Industrial Engineering.
Werner startte zijn carrière in de industrie waar hij initieel operationele functies bekleedde alvorens de stap te zetten naar finance. Gedurende 7 jaar was hij investment manager bij Ackermans & van Haaren, waarvan 5 jaar als lid van het Executief Comité. Werner is lid geweest van de raad van bestuur van verschillende bedrijven zowel in binnen- als in buitenland en is bovendien operationeel betrokken geweest bij een MBO van een productiebedrijf.

GSM: +32.476.41.46.00
Email: wpt@vistacapital.be

  

 

kvhKristof Van Haver is Master of Economics (KU Leuven), Master in Accountancy & Tax (KU Leuven) en Master in Corporate Finance (Vlerick Management School).
Kristof is een echte dealmaker, en heeft als Directielid bij ING een uitgebreide ervaring opgedaan met strategische discussies, M&A, private equity en alle type financieringen.
Integriteit en professionalisme zijn zijn kernwaarden.

GSM: +32.472.58.00.00
Email: kvh@vistacapital.be

  

 

Nicolas Stepman is master in Business Economics.
Nicolas heeft een achtergrond in bedrijfswaarderingen en aandelenanalyse bij een “value”-gerichte vermogensbeheerder en heeft ervaring met due diligence van hedge funds die investeren in aandelenstrategieën, probleemschulden en arbitrage.

GSM: +32.479.46.75.12
Email: nst@vistacapital.be

  

 

 

Magali Thibaut  is Master in Business Economics.

GSM: +32.473.36.55.60
Email: mth@vistacapital.be

Cédric Van Damme  is Master in Business Economics.

GSM: +32.475.53.85.28
Email: cvd@vistacapital.be